Sursa imagine: blog.basarabia91.net

Cu Vadim Vacarciuc în fruntea Bălţiului, victoria liberarilor ar fi mult mai răsunătoare decât cea din 2007 cu Dorin Chirtoacă în prim-plan

Cîtă experiență are Vadim Vacarciuc în a conduce destinele unei urbe de genul așa-numitei "capitale a nordului"? La sigur, mai puțină decît a avut Dorin Chirtoacă acum patru ani, cînd a cîștigat primăria de Chișinău, scrie bloggerul Valeriu Ciobanu.

Pentru Vacarciuc vorbește numele de campion și dacă el are o oarecare autoritate la Bălți, în mod cert va deveni un contracandidat destoinic pentru Vasea Panciuc. Ultimul e favorit cert. Îmi amintesc ca la ultimele alegeri locale acesta a fost reales în calitate de primar cu peste 60% din sufragiile liber exprimate.
 
Pentru fostul halterofil se anunță timpuri grele. Va juca în fieful comuniștilor, știut fiind faptul că la Bălți aceștia sunt sprijiniți de majoritatea celor care ies la urnele de vot. În plus, numele lui Vacarciuc va mai fi asociat cu cel al partidului, care e perceput de populația cu vederi de stînga ca fiind pro-român. Așa că, dacă se produce minunea și ne trezim cu Vadim în fruntea Bălțiului, victoria liberarilor va fi mult mai răsunătoare decît cea din 2007 cu Dorin Chirtoacă în prim-plan, conchide bloggerul.
Autor: Valeriu Ciobanu
Sursa: valerucio.wordpress.com
13.04.2011 Opinii
5458
0

Comentarii 0