Sursa imagine: mediafax.ro

Află ce vor bărbații de la femei

Să fie frumoase? Deștepte? Blonde? Cu sânii mari? Cu picioare lungi? Oare ce vor bărbații de la femei? Citește mai departe pentru a afla.

1. Să aibă viață personală

Bărbații nu suportă femeile care se țin scai după ei, care nu îi lasă să facă nimic și vor să le acorde mereu atenție. Ei vor să aibă o parteneră de viață care să se descurce singură, să aibă propriile hobby-uri și activități.

2. Să fie drăgăstoasă


Reprezentanților sexului tare nu le place să aibă lângă ei o femeie rece și indiferentă, care să îi ignore și să nu le acorde atenție și care să vrea mereu să fie curtată.

3. Să nu fie vulgară

Da, bărbații vor o iubită elegantă, frumușică și sexy, dar nu exagerată, care să se îmbrace mereu provocator, să se machieze exagerat sau să fie mult prea vorbăreaț și deschisă cu toată lumea.

4. Să le fie amică

Pentru că vor o parteneră de viață din toate punctele de vedere, bărbații vor să aibă lângă ei o domnișoară cu care să poată schimba două vorbe, cu care să ia decizii și care să știe să îi asculte.

5. Să fie manierată

O femeie prea dezordonată, care e delăsătoare și nu acordă atenție propriei persoane nu se califică pentru statutul de iubită pe termen lung sau soție, deoarece nici un bărbat nu vrea lângă el o persoană cu care să îi fie jenă să iasă în societate sau care să nu știe cum, să nu vrea sau să nu poată să întrețină o casă și o familie.

Autor: Libertatea
Sursa: libertatea.ro
28.05.2011 Caleidoscop
4108
0

Comentarii 0