Sursa imagine: nytimes.com

Vezi AICI ce tipuri de femei evită bărbații

Exista cateva tipologii de femei despre care barbatii au invatat ca este mai bine sa stea deoparte, pentru a nu-si complica viata.
Iata care sunt acestea, dupa cum arata Ivillage citat de InfoMedia.md. Daca esti in cautarea jumatatii, informatiile se vor dovedi pretioase.


Femeia care vrea sa stie totul

Barbatilor le plac femeile inteligente, care nu se sfiesc sa-si expuna punctul de vedere si se vor mandri cu acestea atunci cand ies in public impreuna. Cu totul alt lucru este atunci cand femeia respectiva nu lasa deloc spatiu de conversatie si persoanei de langa ea si nu accepta vreun compromis.

Exista femei ce vor sa-si impuna mereu punctul de vedere si se enerveaza atunci cand sunt contrazise, nevrand nici macar sa auda argumentele interlocutorului. Mai ales cand persoana cu care discuta este barbat, toata conversatia pare sa se transforme intr-o bataie intre sexe. Barbatii nu-si doresc acest lucru.

Femeia in cautare de bani

Nu este greu si nici nu necesita prea mult timp din partea unui barbat sa observe ca o femeie il foloseste pentru bani. Lor le place sa cumpere flori, sa o invite la cina si in excursii romantice, dar daca vor vedea ca aceasta nu apreciaza compania, ci mai degraba oferta in sine, se vor retrage.

Cand abordezi o femeie si aceasta spune direct ce vrea sa bea sau de la prima intalnire spune ce cadouri ar vrea sa primeasca, acesta nu poate fi un indiciu de bun augur. Nu poti cumpara fericirea si dragostea, trebuie sa vina de la sine.

Femeia care nu greseste

Acest tip de femeie se aseamana oarecum cu una dintre cele descrise mai sus. Aceasta nu accepta alte puncte de vedere in afara de al ei si isi face de ras iubitul deseori in fata prietenilor. Ea tine sa mentioneze mereu momente si situatii cand ea a avut dreptate si el a gresit.

Acest tip de femeie se schimba greu, daca nu deloc, cel mai probabil fiind extrem de rasfatata in copilarie.

Obsedata

Nu este unul dintre cele mai frumoase cuvinte, dar descrie destul de bine o femeie careia ii place sa isi sune iubitul la fiecare jumatate de ora, fie ca are motive, fie ca nu. Ea isi va neglija serviciul si ii va cere acest lucru si barbatului de langa ea, pentru a fi cat mai mult timp impreuna.

Se va umple de nesiguranta la cel mai mic semn de indoiala din partea barbatului si va deveni extrem de posesiva si geloasa.

Femeia care sufera in dragoste

De multe ori barbatii se indragostesc de o femeie care este extrem de frumoasa, deschisa si calda. Nu le va veni sa creada ca aceasta le acorda atata atentie din prima clipa si este dispusa sa se arunce in bratele lor. Ceea ce ei pierd din vedere este factul ca poate fata respectiva tocmai a iesit dintr-o relatie si vrea sa faca ceva, orice, pentru a uita de parerile de rau.

In incercarea de a trece peste o despartire, femeia poate fi nemiloasa si se poate folosi de un barbat pentru a-si ocupa timpul. Sentimentele ei nu vor fi reale si se pot schimba radical dupa un timp.

Urmeaza-ti instinctul, dar pastreaza si un strop de ratiune cand te implici intr-o noua relatie.

Autor: Ivillage
Sursa: infomedia.md
12.07.2011 Caleidoscop
6286
0

Comentarii 5

 • Ving:

  That hits the target dead center! Great asnewr!

  01.01.2012 10:01
 • enwrwzu:

  DUCJ1w <a href="http://cjjmlpllqlfq.com/">cjjmlpllqlfq</a>

  02.01.2012 10:23
 • bbirknrxw:

  6dBfVF , [url=http://rzaljoanovwq.com/]rzaljoanovwq[/url], [link=http://idlodbcnrkjy.com/]idlodbcnrkjy[/link], http://iyzhmeiwxlai.com/

  02.01.2012 15:13
 • lespvmw:

  QYLYvm <a href="http://tnslfcdvgfcv.com/">tnslfcdvgfcv</a>

  02.01.2012 21:20
 • niculp:

  DgiGW7 , [url=http://xumikryhtocl.com/]xumikryhtocl[/url], [link=http://onfpzltwjles.com/]onfpzltwjles[/link], http://ituaslqdepsg.com/

  03.01.2012 15:47