Sursa imagine: cccec.md

CCCEC va fi monitorizat de un nou Consiliu Civic

Noua componenţă a Consiliului a fost desemnată  după ce trei membri ai acestuia şi-au încheiat mandatul. Pentru suplinirea noilor membri ai Consiliului Civic de monitorizare a activităţii CCCEC a fost anunţat un concurs public.

Învingătorii căruia au devenit Vitalie Iordachi , desemnat de Asociaţia obştească «Juriştii pentru drepturile omului», Vladimir Bezede, desemnat de Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti şi Adrian Lebedinschi, desemnat de Asociaţia obştească «Institutul pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului».

Consiliului Civil a fost fondat pentru asigurarea transparenţei activităţii CCCEC. Membrii acestuia nu sunt remuneraţi, iar activitatea acestei structuri, creată în 2008, rămâne necunoscută.

Cu toate acestea, la expirarea mandatelor, preşedintele Consiliului Civil de monitorizare a CCCCEC, alături de alţi doi colegi ai săi, au devenit  colaboratori de onoare ai CCCEC. Insignele au fost oferite în semn de recunoştinţă şi apreciere a eforturilor depuse de cei vizaţi în activitatea lor pe parcursul exercitării mandatului.

Autor: Ziarul de gardă
Sursa: zdg.md
13.08.2011 Dreptul Tău
7876
0

Comentarii 0