Sursa imagine: hotnews.md

Onoarea lui Plahotniuc, apărată în regim de urgență la Curtea de Apel

Deşi Judecătoria sectorului Râşcani încă nu a emis o decizie explicativă pe cauza civilă privind apărarea onoarei, demnităţii şi reputaţiei lui Vladimir Plahotniuc înaintată către Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Antimafie, Curtea de Apel Chişinău a pus-o deja pe rol.

Potrivit lui Sergiu Mocanu, întârzierea Judecătoriei de la Râşcani de a argumenta decizia luată pe cazul Plahotniuc vs Mocanu, pe de o parte, şi viteza cosmică cu care este examinat dosarul de către instanţele de judecată, pe de altă parte, în timp ce alte dosare ale cetăţenilor aşteaptă luni sau ani până sunt puse pe rol, confirmă încă o dată că sistemul de justiţie din Republica Moldova se află la cheremul lui Plahotniuc.
 
„Această situaţie este explicabilă având în vedere că pe 26 iulie 2011, Mafia şi-a consolidat poziţiile, numindu-l în funcţia de Preşedinte al Curţii de Apel pe omul lui Plahotniuc – Ion Pleşca”, se precizează într-un comunicat de presă a lui Sergiu Mocanu.
 
Amintim că, pe 10 august 2011,  judecătorul Gheorghe Gorun de la Judecătoria Râşcani, Chişinău, a admis cererea lui Plahotniuc cu privire la încasarea de la Sergiu Mocanu a unei despăgubiri care se ridică la suma totală de trei milioane şi jumătate de dolari. Sergiu Mocanu susţine însă că, deocamdată, magistratul nu a prezentat hotărârea explicativă.  
Autor: Lina Susan, HotNews.md
09.09.2011 Dreptul Tău
5851
0

Comentarii 1

  • ion croitoru:

    Ma intreb de unde Mocanu are toate aceste informatii care sunt lipsite de sens. Stiti, toti sau saturat de aceste declaratii ale lui Mocanu care prin aceste confirma ca este omul lui Filat si face jocul acestuia. Pina la momentul dat cel mai rau om din Moldova a fost Voronin si feciorul sau, acum cind Filat se afla in relatii bune cu familia Voronin, Mocanu deja ii atribuie lui Plahotniuc toate relelel din Moldova. Cum poate justitia din Moldova sa stea la cheremul lui Plahotniuc daca ea este subordonata lui filat care prin intermediul acesteia isi largeste facerile sale personale.

    09.09.2011 11:25