Sursa imagine: zzz.peskovdv.com

Pentru moldoveni care visează să se mute cu traiul în SUA

Moldovenii se pot înscrie online pentru Loteria „Diversity Visa”, organizată de Guvernul SUA. Perioada de înscriere pentru programul „Loteria Vizelor”, cunoscut şi cu denumirea de „Green Card”, începe marţi, 4 octombrie a.c., şi se încheie sâmbătă, 5 noiembrie a.c. 

Ambasada SUA în Moldova menţionează că înscrierea la program pe pagina oficială dvlottery.state.gov este GRATIS. Sursa citată atenţionează că paginile oficiale ale Departamentului de Stat SUA se termină cu „.gov”. Dacă o pagină de Internet nu are domeniul „.gov”, aceasta NU este o pagină oficială a Departamentului de Stat SUA.

În fiecare an Loteria Vizelor pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, 55000 de vize. Câştigătorii sunt selectaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer.

Despre program citiţi aici şi aici.

Guvernul american NU înştiinţează câştigătorii loteriei vizelor prin intermediul scrisorilor electronice. Dacă primiţi un email în care vi se cer bani şi în care se pretinde că mesajul vine din partea guvernului american, nu trimiteţi banii, atenţionează Ambasada SUA. 

Autor: HotNews
Sursa: moldova.usembassy.gov
04.10.2011 Dreptul Tău
6443
0

Comentarii 0