Baghirov spune că a părăsit Moldova în compania unei jurnaliste de la Publika TV

Blogger-ul rus Eduard Baghirov a declarat în cadrul unui talk-show, difuzat de siteul minaevlive.ru, că pe durata evadării sale din R. Moldova a fost însoțit de o jurnalistă de la Publika TV. El a precizat că jurnalista are 23 de ani, e o fată  talentată și foarte curajoasă, însă a evitat să-i spună numele. Baghirov susține că inițial a sunat-o pe reportera de la Publika TV și i-a fixat o întâlnire într-o cafenea din Chișinău. 

Imediat după ce s-au întâlnit în cafenea cei doi au trecut strada, au urcat într-o mașină și au plecat nestingherit spre orașul ucrainean Odesa. Baghirov a mai spus că trecerea graniței de stat a R. Moldova l-a costat circa 3000 de euro. Cei doi au înoptat în același hotel din Odesa, iar dimineața Baghirov i-a acordat acel interviu reporterei de la Publika. Interviul a fost difuzat de postul TV din Moldova ieri dimineața.

Vezi și

„Publika”, gata să răspundă în „cazul Baghirov”

Filat și Baghirov

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
21.10.2011 Media
6222
0

Comentarii 4

 • Darienko Tudor:

  „Cei doi au înoptat în același hotel din Odesa”

  și în aceeași cameră, în același pat?

  iaca cum se fac subiectele tari. mdea.

  21.10.2011 11:28
 • Vasile Sulă:

  Publika-Biblika :))

  21.10.2011 11:32
 • Vasile Sulă:

  Bublika :)))

  21.10.2011 11:32
 • Sorin Oprescu:

  Baghirov ii intoarce favorul lui Filat. Dupa ce acesta i l-a facut cadou lui Putin. Inteleg ca blogerasul care urla cu scarbosenii pe net nu face nici cit negru sub unghie in fata premierului rus dar lovitura de imagine aspra Moldovei a reusit de minune cu ajutorul sefului PLDM.

  Filat deci a aranjat totul....
  Dupa intilnirea cu Putin, Filat a facut posibila evadarea lui Baghirov, acesta denigreaza in primul rind Moldova de la Moscova acum, iar Filat acuza SIS-ul, astfel justificind cererea de demisie a sefului de la SIS (am avut dreptate, asa ii place lui Filat sa zica mereu).
  Filat vinde Republica Moldova, pentru asi justifica o fapta,
  RUSINE FILAT !

  21.10.2011 20:20