Sursa imagine: protv.md

„Stai la pușcărie, Victor Țopa, pentru că ești un prost!”

„Țopa își merită soarta, e un prost! Țopa e un prost pentru că n-a putut să tacă din gură, că s-a revoltat pentru că Plahotniuc i-a furat acțiunile. S-a revoltat, ca prostul, și a spus societății cine este acest criminal!”, scrie bloggerul Alex Cozer.

„Acuma stai la pușcărie, Victor Țopa, pentru că ești un prost! N-ai putut să taci? N-ai putut să fii curvă, să fii sclav, să pleci naibii din țara asta și să uiți de acțiunile pe care ți le-a furat criminalul?! Ai primit ce meriți, 10 ani de pușcărie! Iar voi, restul, tăceți, fiți sclavi! Nu vă revoltați, nu vorbiți! Fiți curve, iar dacă tot vreți să vorbiți despre ceva, atunci alegerea Președintelui e un subiect bun pentru voi”, mai scrie bloggerul.
 
 
Mai multe însemnări la această temă găsiți dând click pe cuvântul-cheie Victor Țopa.
Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
26.10.2011 Opinii
6857
0

Comentarii 1

  • ion croitoru:

    Si cine ar vorbi despre acest lucru..Alex Coser care sa vindut lui Filat, o curva politica, care ba il lauda pe Filat, ba il critica. Problema noastra ca in loc sa ne apucam intradevar de lucru pentru a schimba ceva in tara spre bine, noi intotdeauna cautam pe vinovatul, da poate problema este insasi in noi, care credem in tot ce se spune la TV sau in presa, si ne lasam manipulati...ce numai Plahotniuc este in aceasta tara, macar sa se aduca argumente adecvate impotriva acestuia.

    27.10.2011 10:41