Sursa imagine: ortodox.it

Preoţii moldoveni din Italia, care au fost implicaţi într-un scandal sexual, sunt NEVINOVAŢI!

FOTO | Preotul Veniamin Onu a pledat nevinovat şi în luna martie


Preoţii moldoveni care au fost implicaţi într-un răsunător scandal sexual în Italia au fost achitaţi. Judecătorii italieni au clasat dosarul lor după ce au constatat că prostituata care s-a plâns că a fost răpită şi violată a minţit.

Preoţii Vitalie Musteaţă în vârstă de 33 de ani, cât şi grădinarul moldovean Vasile Bulat în vârstă de 29 de ani fuseseră acuzaţi în martie a.c. că au răpit o prostituată româncă şi au obligat-o să întreţină cu ei relaţii sexuale. Cu ei s-ar fi aflat şi parohul bisericii „Sfânta Treime” din Italia, Veniamin Onu, în vârstă de 37 de ani.

Prostituata a povestit poliţiei că slujitorii Bisericii au apelat la serviciile ei, plătindu-i pentru asta 50 de euro. Ulterior, aceştia i-au luat banii înapoi şi au obligat-o să întreţină în continuare relaţii sexuale. Aceasta a mai spus că a fugit şi că preoţii au urmărit-o ameninţând-o cu cuţitul. Judecătorii au stabilit că prostituata a depus declaraţii false şi au închis dosarul. 

În luna martie, parohul Veniamin Onu a fost retras din biserica din Italia, conform unei decizii a Sinodului Bisericii Ortodoxe Ruse, în subordinea căreia se află bisericile din diaspora moldovenească. 

Autor: HotNews
10.12.2011 Dreptul Tău
8263
0

Comentarii 0