Sursa imagine: captura Publika TV

Natalia Morari şi Igor Boţan s-au despărţit de Publika TV?

Natalia Morari se pare că a plecat din nou de la Publika TV. Surse din cadrul trustului media spun că e a treia oară când aceasta se desparte de această televiziune. Prima dată a plecat în vara lui 2010, însă despărţirea a fost de scurtă durată şi a trecut, practic, pe neobservate de către telespectatori. Peste câteva luni, ea a trântit uşa Publika TV, revenind în aproximativ jumătate de an, scrie Corneliu Gandrabur.

De această dată, potrivit surselor mele, Morari a fost urmată de către Igor Boţan (acum unii se vor bucura că au scăpat de omniprezentul Boţan). Deocamdată nu e foarte clar motivul despărţirii, dar cel mai probabil este unul financiar. Compania are datorii nu doar faţă de Fisc, dar şi faţă de angajaţi. Mai mult, după emisiunea cu Mark Tkaciuk de săptămâna trecută a fost nu ştiu ce fel de scandal cu conducerea televiziunii. Anume acest lucru explică de ce luni Vlad Filat a fost „luat la întrebări” de către alte persoane decât Morari şi Boţan. Acum cei de la Publika TV se gândesc cine le va lua locul Nataliei Morari şi lui Igor Boţan, care avea contract de exclusivitate la TV.

O altă pierdere serioasă a televiziunii este Lia Bejenaru, prezentatoarea de Prime Time, care, din câte mi s-a spus, a decis să-şi dedice activitatea afacerii pe care o gestionează de câţiva ani (şi care aduce bani).

Am încercat să iau legătura cu Natalia Morari şi cu Lia Bejenaru să confirm sau să infirm aceste informaţii, dar fără rezultat. Şefii de la Publika refuză să vorbească pe acest subiect, precizând că „sunt ocupaţi”.

Autor: Corneliu Gandrabur
18.01.2012 Media
10164
0

Comentarii 6

 • Foaie verde:

  PR ieftin. Toti stiu ca Morari si Botan sunt plecati in Dubai, impreuna, intr- scurta calatorie. Atita tot.

  18.01.2012 17:07
 • Impreuna?:

  asa deci au plecat impreuna? dapoi asta-i si mai mare bomba :)

  18.01.2012 17:22
 • floricele pe cimpii:

  bate-ti cimpii, ieri Botan a fost fost la un club de discutii, la care am participat si eu, l-am vazut in carne si oase!!!!

  18.01.2012 19:15
 • )))))...floricele:

  Ambii sunt plecati cu pluta - Natashika cu cea de shampanie, iar Igoras-lingaul cu cea a lui Noe (dupa cum se prezinta el)...

  18.01.2012 20:07
 • Vasile:

  Asta e "democraţia" AIE. Cum a apărut Tcaciuc la PulikaTv au zburat din funcţie cei doi... Bravo Filat.

  18.01.2012 22:58
 • Nic:

  Mare scirba nu voi avea in ultimul timp ma faceau sa inchid televizorul la aparitia lor. Bine ca am scapat de ei.

  19.01.2012 08:14