Sursa imagine: shutterstock.com

De ce baieții răi au parte de mai mult sex

Multi se intreaba de ce barbatii rai au parte de mai mult sex decat cei ce sunt de treaba, ca sa spunem asa. Uneori aceasta intrebare se transforma in frustrare cand vad ca cei care nu trateaza femeile frumos primesc mai mult sex decat ei. De ce?

De ce fac femeile sex cu ei? Pentru ca au incredere sexuala, iar asta atrage reprezentantele sexului slab, arata Ezinearticles. De fapt, sunt atrase de acest lucru mai ceva ca albinele de miere.

Nu conteaza daca un barbat este singur sau implicat intr-o relatie, el va avea parte de mai mult sex daca are incredere in fortele sale. Acestia sunt siguri ca pot satisface o femeie si de aceasta atitudine este nevoie pentru a fi siguri pe ei.

Tot datorita acestui lucru se simt confortabil si preiau imediat controlul in dormitor, ceea ce atrage o mare parte dintre femei.

O alta arma a acestor barbati este limbajul vulgar. Oricat ar spune o femeie ca nu ii place, cel putin o data in viata si-a dorit sa aiba parte de un asemenea moment. Daca vrei sa faci si tu asta cu partenera ta, fii sigur pe tine pentru ca altfel vei avea parte de un esec. Doar gandeste-te cat de rau ar fi sa vorbesti vulgar, dar pe o voce de pisicuta... romantica. Un singur lucru se poate intampla: un dezastru.

Cea mai mare diferenta dintre tine, un baiat bun, si un baiat rau este in dormitor: el poate oferi unei femei mai multe orgasme si, sincer, ce fata ar spune nu. Pentru a face si tu asta trebuie sa optezi pentru mai multe pozitii sexuale si chiar sa schimbi locul. Este o strategie care nu da gres niciodata.

Autor: Iarina Dumitrescu
Sursa: ziare.com
17.02.2012 Caleidoscop
6593
0

Comentarii 0