Sursa imagine: nit.md

Canalul TV NIT, controlat de PCRM, a rămas fără licență de emisie

Postul de televiziune pro-comunist NIT a rămas fără licență de emisie. O decizie în acest sens a luat, joi, Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA), suspendarea licenței de emisie pentru un radiodifuzor fiind cea mai aspră sancțiune. 

Sancțiunea a fost dictată pentru nerespectarea pluralismului de opinii . Decizia a fost adoptată cu votul a 7 din 9 membri ai CCA.

Deputatul comunist Constantin Starâș, realizatorul unei emisiuni la NIT, a scris pe contul să de pe Facebook că licența a fost suspendată „în general și nu temporar” și că acesta ar fi primul asemenea caz în Moldova. 

Postul NIT a numit decizia CCA drept „fără precedent”. 

Autor: HotNews
05.04.2012 Media
5834
CCA, NIT, PCRM, TV
0

Comentarii 3

 • Nerespectarea Pluralismului de Opinii:

  Oameni buni (valabil chiar si pt. rusi): De când pâna când aveati voi sperante ca la Comunistii-Rusi sa se respecte pluralismul la o opinie libera, si sa si aibe o viziune eclectica?!? Comunisti NU mai exista prin Europa: doar aici la Noi! Nici macar la ei acasa în Rusia. Daca vor, sa se duca acolo la ei la MOCKBA si sa fie parte dintr-un Muzeu glorificând imbecilitatea umane!

  05.04.2012 12:54
 • Igor:

  La sigur, pentru o televiziune iesita din tatani se aplica si sanctiuni iesite din comun. Sa speram, ca le vor inchide "botul" macar pe vre-o 8 ani - atata timp, cat ne-au interzis libertatea la informatie...

  05.04.2012 12:55
 • eugen:

  URA !!! gata s-a zis de masina de manipulare a PCRM, sa vedeti ce repede cei care erau zombati privind doar NIT-ul vor parasi rindurile acestui partid, antistatalist.

  05.04.2012 14:37