Sursa imagine: imagine simbol

Ce are „Canal 3” cu NIT?

”Conducerea postului de televiziune, care va lansa în curând serviciul de programe „Canal 3” în Republica Moldova se vede nevoită să reacţioneze pentru a declina avalanşa de speculaţii, ce afectează imaginea acestui nou produs audiovizual”, se arată într-o declarație semnată de Lilian Bustiuc, directorul postului TV „Canal 3”.

”Atragem atenţia opiniei publice, ca toate asocierile făcute de unii politicieni între lansarea postului „Canal 3” şi retragerea licenţei postului „NIT” reprezintă afirmaţii false, cu subtexte politice, în care refuzăm să fim implicaţi. Accentuăm că deţinem frecvenţele necesare de emisie încă din anul 2008, când acestea au fost alocate de CCA în cadrul unui concurs, conform normelor juridice în vigoare. Până în prezent ele au fost utilizate la difuzarea serviciului de programe „TV 1 Music Chanel”, care actualmente e înlocuit de noul proiect, denumit „Canal 3”, cu toate coordonările impuse de normele regulatorii. Sunt informaţii accesibile şi publice, de aceea, orice alte interpretări reprezintă insinuări lipsite de suport. Inclusiv şi tentativa unor politicieni de a lega produsul nostru de numele altor politicieni. Facem apel să fim lăsaţi să ne exercităm activitatea profesională, fără a fi atraşi în dispute politice”, se mai spune în declarația citată.

În comunicatul, difuzat presei, se mai spune că ”postul TV „Canal 3” cere tuturor celor care au emis informaţii false şi denigratoare la adresa noastră să le dezmintă public în cel mai scurt timp posibil, pornind de la prezentul comunicat. În caz contrar, ne vom apăra imaginea corectă şi interesele legitime pe toate căile prevăzute de legislaţia Republicii Moldova”.

Autor: HotNews
10.04.2012 Media
7235
0

Comentarii 3

 • eugen:

  un raspuns cit de posibil demn si corect, eu nu cred ca Morari isi va cere scuze public de la cele spuse chiar ieri la Fabrica si nu cred ca Tkaciuk astfel o va face, dar in judecata suta la suta. Inca o data se vede foarte bine ca Tkaciuk cu morari sunt complici.

  10.04.2012 10:02
 • natalia:

  vad ca aceasta stire cam nu se mediatizeaza de catre principalele posturi de TV din tara, in deosebi de Publika, asta da dovada de faptul ca cei de la Publika au ceva comun interes cu comunistii de alde Tcaciuc.

  10.04.2012 13:00
 • Operaţiunea 7 aprilie:

  Să fie transmisă atât pe canalul Publika, precum pe noul canal "inventat" -3-

  Să vedem dacă transmit "Operaţiunea 7 aprilie"

  10.04.2012 14:41