Sursa imagine: analizemd.blogspot.com

Judecătorul "raslaghit" demis, pus la zid de un blogger

Zilele trecute, l-am găzduit pe un prieten din provincie care a trecut prin „coridorul morții” în aprilie 2009. Pe lângă toate istoriile de groază pe care mi le-a spus acel prieten, am avut ocazia și să-l revăd la aproape un an de zile după maltratări. Are foarte multe probleme de sănătate.

Deși e un tânăr în floarea vârstei, care abia de curând a făcut 30 de ani, are probleme de sănătate caracteristice unui om mult mai în vârstă, probleme ce nu existau înainte de a-și fi pierdut de 5 ori cunoștința în câteva ore, ca urmare a maltratărilor venite din partea unor aligatori cu epoleți.
 
Cu câteva zeci de minute în urmă, accesând „Unimedia”, am văzut poza din acest articol, „culeasă” de pe „Odnoklassniki.ru”, acolo unde fostul judecător Dorin Popovici avea profil. Spun avea, pentru că atunci când am accesat eu acest site, judecătorul „raslaghit” (poza pe Odnoklassniki.ru este intitulată „Raslabon”) își ștersese deja profilul.
 
Vă propun un mic exercițiu de imaginație. Dacă nu ați ști că acest măscărici e/a fost judecător și văzând această poză, ce v-ar fi trecut prin cap? V-ați fi gândit oare vreodată că această pramatie este judecător și că are în mâinile sale destinele oamenilor?
 
Cu siguranță nu și-ar fi imaginat nimeni că un asemenea măscărici ar putea deține o funcție atât de importantă. Acest tip ar putea îndeplini rolul de judecător cel mult într-o comedie ieftină, niciodată în viața reală.
 
Ei bine, individul a îndeplinit până acum câteva ore funcția de judecător, iar din cauza lui, sute de tineri au fost umiliți, maltratați, poate chiar și uciși, în aprilie 2009.
 
Văzând această poză, mă-ntreb: oare când a avut loc acest „raslabon”? Nu în timp ce tinerii pe care i-a „judecat” el erau umiliți și bătuți până își pierdeau cunoștința?
 
La cât de tare se „raslaghește”, cu siguranță venea de pe urma unor judecăți grele de tot, de genul celor din aprilie.
 
Decizia de a-l demite din funcția de judecător pe acest tip e la fel de drastică precum un bobârnac primit de un pedofil ce a violat zeci de copii. Dacă ar fi după mine, eu l-aș trimite pe acest gunoi să se „raslaghească” câțiva ani pe la Cricova sau Pruncu, acolo unde, cu siguranță, se vor găsi mulți oameni judecați de el, care îl vor „raslaghi” așa cum trebuie.
 
În sfârșit, după câteva luni de secetă, am simțit din nou mulțumire de pe urma faptului că „Alianța” este la guvernare. Dacă „Alianța” nu guverna astăzi, măscăriciul „raslaghit” avea să „profeseze” în continuare, iar de pe urma lui să aibă de suferit sute sau chiar mii de oameni nevinovați.
 
Acum, nu-mi rămâne decât să sper că demiterile nu se vor opri aici, deoarece acest Popovici nu reprezintă pentru justiția moldovenească mai mult decât ar reprezenta un firicel de păr de pe podoaba capilară bogată a prim-ministrului Filat. Ca justiția să fie curățată, urmează ca mulți alți judecători să fie pedepsiți cel puțin la fel. Printre ei, și judecătorul Galben de la sectorul Râșcani. Acesta l-a judecat pe prietenul meu, care va rămâne cu sechele toată viața din cauza acelei judecăți.
Autor: Alexandru Cozer
Sursa: analizemd.blogspot.com
23.03.2010 Opinii
4627
0

Comentarii 2

  • Ghita Moldovanu:

    daaaa, baietu o acut rasslagheala kankretnaia :)

    23.03.2010 18:58
  • Vasiliţa Roşca:

    mi-e rusine de asa judecatori, halal justitiei din r.m.

    23.03.2010 19:24