Sursa imagine: hotnews.md

Despe ”Șelin, târât ca un șobolan”, seceră și ciocan

”După ultimele ședințe ale Parlamentului, cu intrigile și retoricile electorale în procesul de de adoptare a unor acte legislative importante pentru stat...,cu Șelin, tîrît, ca un șobolan, de niște hojmălăi cu insignă de deputat în piept, m-am retras la țară” scrie deputatul Tudor Deliu pe Facebook.

”Miros de arătură proaspătă ,veșnica forfotă prin curțile gospodarilor, e toamnă,totuși,și fiecare se străduie să intre în iarnă cu toate puse la locul lor. Discut cu cetățenii.Văd în ochii lor optimism și încredere în ziua de mîine. Interesant cu cine discută comuniștii cînd, în ședințele de plen, se prezintă a fi solii poporului. Poate cu " marii specialiști" trimiși pe timpul URSS în republică - măturători, fochiști, paznici ,strungari, secretare, cei care nici astăzi nu pot pronunța un buna ziua în limba poporului care i-a asigurat cu de toate?”, se întreabă deputatul.

”Întîmplător văd într-un ambar o seceră, cam ruginită,prinsă de un cui pe perete.În alt colț,pe o măsuță,un ciocan. Stau cuminți,fiecare la locul lor,nici gînd să se împerecheze.Și ci-ar putea să aibă in comun? Cu ciocanul nu poți bate secera că doar nu e coasă.iar cu secera nu poți tăia ciocanul, că nu e iarbă. Poate tot secretul cuplului e acei '"mari specialiști'", veniți de pe aiurea, pe care contează comuniștii în alegeri? Hai, oameni buni,să fim serioși. Să nu încurcăm firul logic al vieții”, mai scrie deputatul pe Facebook.

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
20.10.2012 Opinii
7067
0

Comentarii 3

 • george:

  foarte romantic si... gol

  20.10.2012 19:13
 • colombo:

  Dacă lăsăm la o parte politicul, apoi, deputatul Deliu are inspiraţie şi înclinaţii spre literatură.Posibil, că talentul dumnealui stă nevalorificat ,pe deplin ,în jurisprudenţă şi literatură? Mi-a plăcut "tableta".

  20.10.2012 21:41
 • VEDE:

  se pare ca d.deliu A COMIS O GRESEALA. NU SE SCRIE HOJMALAI DA HOMALAI. INTREBATI PE RESHETNEAK,EL STIE DE CE.

  22.10.2012 12:05