Sursa imagine: Constantin Grigoriță

galerie FOTO | Vlad Plahotniuc SURPRINS în compania lui Oleg Reidman

Prim vicepreședintele Parlamenrului Vlad Plahotniuc și deputatul comunist Oleg Reidman au fost surprinși astăzi de fotoreporterul Constantin Grigoriță în timp ce discutau ceva foarte serios. 

Nu putem ghici despre ce au discutat cei doi, dar să spunem că Oleg Reidman ar putea fi următorul plecat de la PCRM ar fi o adevărată speculație.

© Constantin Grigoriță. Toate drepturile rezervate

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
14.12.2012 Istorii din MD
9367
0

Comentarii 9

 • Ruslan:

  gata, vorbesc doi deputati, si stirea-i pe loc :))
  da ce bre, nu au voie oamenii sa discute ? ori trebuie sali separate pentru comunisti, si AIE, ca sa nu-i vedeti voi vorbind :D

  14.12.2012 17:15
 • Relu:

  Ruslan, sigur ca au voie da stim si ce se intimpla dupa asemenea discutii :)

  14.12.2012 17:34
 • Ion:

  Politica politică, dar oamenii trebuie sa ramina oameni. Numai natiştii şi KGBiştii condamnau pentru ca a fost vayut cineva in compania unuia negreat de sistem.

  14.12.2012 17:49
 • Victor:

  Maladeţ, bastardul Muntean! Asa, rand pe rand, distruge partidul lui taica-so, inlaturandu-si potentialii concurenti. Cu intrigi, barfe si manipulari, Muntean a fugarit toate cadrele de valoare din PCRM. A ramas batranul dictator inconjurat de gopnici agresivi si dornici de a-i ocupa "tronul".

  14.12.2012 18:15
 • Petru:

  NU vad nimic iesti din comun, nu inteleg ce tematica ar avea stirea.Fara nici o tema.

  14.12.2012 19:24
 • Victor Gurau:

  Victore, numeste te rog cadrele "de valoare"! Muntean nu este Sfint si are pacat ele sale, dar cum a fost posibil, ca Mai multi "profesionisti" Sa fie fugariti de catre un Muntean?!

  14.12.2012 19:55
 • Victor:

  "Tovarase", Gurau! Poate imi spui matale, cum se face posibil, ca un oarecare Muntean ii bate si ii injura pe secretarii raionali de partid? Mai spune-mi, de ce, acest tip "neimportant", isi ameninta cu moartea colegii de partid, ii santajeaza, ii hartuieste, coace intrigi contra lor? Ar fi oare posibil asa ceva, daca respectivul banditel nu ar fi "copilul din flori" al lui Voronin, care profita de acest "statut"? Cine dintre comunisti mai are un asemenea comportament si niciodata nu e pedepsit? Cei, care au pus bazele partidului si au adus un prinos indiscutabil prin munca si devotament, au fost presati sa plece din PCRM, in urma conflictelor cu acest netot. Si culmea, Voronin s-a dezis de fostii camarazi, de dragul feciorasului "succesor", care se pricepe de minune sa dea la bot, dar si sa joace "Hora Unirii".

  15.12.2012 05:49
 • Victor:

  P.S. Pentru tov.Gurau
  Toate "miscarile" lui Muntean sunt inspirate, insuflate, dirijate si incurajate, de catre "guru" - Marc Tcaciuc, care-l instiga, il manipuleaza si-l utilizeaza pe "dansator" in scopuri perfide.

  15.12.2012 06:06
 • ion:

  Oameni buni !
  Nu mai framanta-ti mintile si pierdeti timpul comentand situatia actuala
  in pcrm, " zarurile au fost aruncate " si soarta pcrm este pecetluita.
  Am mai spus si anterior, din 2009 : m.tcaciuc-agentul sub acoperire a MI-5 este obligat sa termine cu comunismul in R.Moldova, daca nu doreste sa fie servit cu "ceai" marca litvinenco la Londra. Datii pace omului sa-si faca treaba pana la bun sfarsit, are o misiune deloc usoara, ba mai mult poate este necesar si de sustinut.

  17.12.2012 16:06