Sursa imagine: adevarul.ro

Alexandru Tănase: Comportamentul lui Filat este mai devastator pentru el decât 100 de hotărâri judiciare

”Hotărârea Curţii a fost adoptata unanim, este bine argumentată, iar denigrarea celor 6 judecători este o reacţie fireasca a lipsei contraargumentelor. Toţi cei 6 judecători au dorit sa se “răzbune” pe Filat? Tâmpenii.”, scrie Alexandru Tănase, președintele Curții Constituționale, pe Facebook.

” Din alta perspectiva, pe termen lung Hotărârea CC poate fi un adevărat colac salvator pentru Vlad Filat. Impactul Hotărârii CC a estompat în memoria publica comportamentul jalnic al lui Filat in raport cu cel pe care îl numea cu o luna în urma „mafiot si păpuşar”, promitea ca o sa-l bage la puşcărie, dar mai apoi, de dragul menţinerii la putere ii cânta osanale in public. Un astfel de comportament este mai devastator pentru un politician decât 100 de hotărâri judiciare”, precizează Tănase în comentariu.

Autor: SV
Sursa: facebook.com
24.04.2013 Opinii
6250
0

Comentarii 8

 • Dorin:

  Comportamentul lui Filat pe bune a fost unul jalnic ,caci acesta a ajuns sa cerseasca voturile ca mai apoi tot CC sa nu-i permita a a detine functia aceasta.

  24.04.2013 09:59
 • Ion:

  Dle tanase, dvs mai aveti tupeul sa vorbiti despre comportamnet public, cind singur impreuna cu cei 5 judecatori ati asteptat indicatii de la cel cautat de interpol ca sa dati drumul la hotarire! Iata aceasta asteptare de 11 ore de "dezbateri", va desfiinteaza ca judecator pentru totdeauna!

  24.04.2013 10:15
 • eugen:

  pai pentru el akum e sfirsit de cariera politika,,findka el se tinea cu orce pret de skaunul de premier,dar akum a dato in bara,asistam la disparitia numelui de filat de pe arena politika

  24.04.2013 10:23
 • alexandru ulinici:

  si acum, dupa hotarirea neconstitutionala, va fi deajuns suspiciuni pentru a condamna si eczecuta persoana fara judecata. toti procurorii, judecatorii dei declrat neconstitutionali (economii enorme la bujet, economii la dat mita). curtea neconstitutionala sa numeasca troici de eczecutare si la munca.
  sinteti niste ...........! .............! ...........! ............!!!!!!

  24.04.2013 10:37
 • Victoria:

  Tanase ar fi fost un personaj bun pentru Dostoievski, ai putea studia mult aceasta persoana.

  24.04.2013 10:52
 • mihai@td:

  Acum Consiliul Superior al Magistraturii,daca doreste sa se curete de judecatori corupti,lucru de care eu ma indoiesc foarte mult,poate sa-i destituie din functie pe judecatorii asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie - averi neconforme cu venitul declarat,si sunt foarte multi din astia.Iar Curtea Constitutionala,daca respecta acelas principiu,nu poate sa-i restabileasca in functii,precum a facuto anterior cu Muruianu.
  Astept niste actiuni de asemenea gen,din partea Ministrului Justitiei sau a altei persoane in drept sa o faca,pentru a arata tuturor ca CC nu judeca si pe altii in acelas stil.

  24.04.2013 11:49
 • Nic:

  Ati bagat tara in bratele rusilor si comunistilor si va bucurati , urma va alege si nu dea Dumnezeu sa va blasteme toata societatea.

  24.04.2013 12:06
 • carizma:

  in ultim aperioada a procedat foarte urit crezint ca o sa fie stapin pe intreaga tara dar uite ca a lovit in ,,stanga'', asa si ii trebuie.....a vrut sa isi rezolve interese personale dar uite ca legea si oamenii nu sunt prosti!

  24.04.2013 14:06