Galerie foto | FUSTELE și decolteurile jurnalistelor din Parlament

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu, care a afirmat zilele trecute că deputații nu se simt „tocmai bine, când unele jurnaliste cu lungimea fustei de 40-50 de centimetri” se apleacă, „chipurile, pentru a ridica vreun fir de la podea”, dar demonstrau „ațele sau dantela de la lenjeria intimă”, pare să aibă dreptate.

Dacă analizezi fotografiile lui Mircea Zatușevschi în care sunt surprinse jurnalistele, „specializate” pe activitatea deputaților din Legislativ, ajungi, posibil, la gândul că acestea au încă mult loc pentru lungirea… fustelor. Unele jurnaliste confundă Parlament cu podiumul pentru top-modele: sunt frumoase, sexy, cu decolteuri generoase, stilate și… seducătoare. Dacă nu erau așa, ar fi existat șanse ca presa să nu fie „izgonită” din... sala de ședințe a Parlamentului într-o sală mică. 

Fotografii realizate de Mircea Zatușevschi 
Sursa: Facebook.com

Autor: HotNews
20.02.2014 Istorii din MD
18505
0

Comentarii 12

 • Nicolae:

  Acum am înţeles de ce Parlamentul lucreaza ineficient. Păi, cu asa fuste nu-ţi vin idei bune în cap. Barbatii, e clar la ce se gândesc, iar femeile-parlamentare le invidiaza, doar unele mai incearca să facă concurenţă frumoaselor ziariste, insa datorită gabaritului si masei corporale nu le prea reuşesc. Doar dna Ciobanu inţelege ca ţara e pe malul prăpastiei, si daca ar alunga "fustele" ar reuşi sa eficientizeze activitatea forului legislativ.

  20.02.2014 08:37
 • Anna:

  Va multumesc pentru faptul ca aratati poze reale, cu jurnalistele care s-au suparat pe doamna Maria Ciobanu, dar care a spus un adevar incontestabil. Decenta, in toate, inca nu a facut rau nimanui. Cineva trebuia sa le spuna ca nu e nici macar frumos, nu mai zic cat de jenant este sa te afisezi la un eveniment
  politic important, la o conferinta de presa, etc. imbracata/ dezgolita "frumos". Ati cam dat-o in bara, fetelor!

  20.02.2014 09:14
 • Victor:

  Totusi, avea dreptate d-na deputat. Ar trebui sa existe o etica, jurnalistele ar trebui sa constientizeze ca sunt nu la discoteca, ci in Parlament si trebuie sa faca stiri INFORMATIVE, ci nu stiri de genul "Socant! Afla unde s-a scarpinat Marian Lupu!".

  20.02.2014 09:19
 • Niku:

  Rezultatul ,, fustelor,, e vizibil ! Angela Gonta cum credeti ca l-a ,, obtinut ,, pe Filat? Interesant, cine e urmatorul?

  20.02.2014 09:22
 • Om vajnic:

  Ce sa spun?! Vorba ceia, fetele vor sa prinda doi iepuri odata!!! Angela a demonstrat acest lucru!!!
  P.S. Jurnashliushtele is bune foc!

  20.02.2014 11:48
 • olea:

  Pai acolo stau deputai, oameni cu bani...))) ce-i de neinteles aici))

  20.02.2014 12:34
 • adrian:

  da, este clar, sunt fete foarte dragute acolo. mult succes le doresc, sa ne reprezinte cu cinste

  20.02.2014 13:25
 • Olga:

  Există un cod deontologic al jurnaliştilor, care prevede expres inclusiv ţinuta, vestimentaţia şi comportamentul, şi nu este indicat nimic aparte despre prezenţa în instituţiile de stat a acestora. pentru că este clar de la sine că comportamentul este valabil în toate circumstanţele de exercitare a atribuţiilor. Ruşine. Pînă la urmă, la drept vorbind sunt nişte (...) impertinente şi fără gust, deoarece dacă şi vreai să demonstrezi, ceia ce nu ai, mai uitaţi-Vă în oglindă, mai slăbiţi un pic şi la sigur este loc de mai relevant în gusturile voastre de jurnalişti. Ruşine. Doar un bărbat afemeiat ori deplasat s-ar uita la voi, iar majoritatea Vă privesc oricum ca subiect ipotetic al dezmăţului şi nu ca fapături gingaşe. Ruşine

  20.02.2014 13:47
 • catinca:

  iarasi toate jurnalistele sunt puse in aceeasi oala a "fustelor scurte".
  la facultate sunt sigur ca nu le-a invatat nimeni despre tinuta de serviciu indiferent care este DEPUTAT,Jurnalist,functionar , ONG-ist s.a.m.d.

  20.02.2014 15:17
 • mama:

  Unele is frumoase de rup usa.Daca le speli apoi cred ca-i catastrofa...

  22.02.2014 02:58
 • eldcid:

  de ce ne suparam pe societatea care o promovam?...toti barbatii admiram asa ceva..ca recunoastem sau nu....sa le avem in preajma e ok..sa le aiba altul e imoral...eu cred ca in parlamentul nostru sunt doar gay.. la cate primesc in fiecare zi..nu le mai incape in frigidere asa ca mai indeasa pe unde mai pot...fufele alea incearca si ele sa ajunga pe undeva mai sus..si pacatul lor este ca sfarsesc ca toate gainile..sa stea pe oua pana la urma urmei..:))

  22.02.2014 13:47
 • alegra:

  şi cum lucrează ele acolo, aceleaşi seturi au funcţia de a merge la toate şedinţele, sau se schimbă, fac de servici, e clar cum rup acreditarea, după lungimea fustei şi felul cum pozează defilează. ultima pumba n-are fustă deloc, e o cămaşă lungă. ei putem doar ghici că ierbarul se schimbă în fiecare an, din an an mai desperados, deci mai vulgarissimo, mai agresivă hărţuirea angelească gonceaia. success.

  23.03.2014 21:22