Sursa imagine: zumi.md

Slăbeşte fără să te înfometezi. Iată câteva sfaturi

Dacă până acum ai dus o viaţă sedentară, este destul de greu să te apuci, dintr-o dată de sport. Însă, în acelaşi timp, îţi doreşti să dai jos kilogramele acumulate. Află că poţi face acest lucru şi fără să te epuizezi la sală sau alergând prin parcuri. Uite câteva sfaturi pentru o siluetă de invidiat!

1. Nu sări peste micul dejun
Dacă vrei să slăbeşti fără a face exerciţii fizice, asta nu înseamnă că trebuie să sari peste micul dejun. Dimpotrivă. Acum, când te afli la dietă, mâncarea de dimineaţă este de două ori mai importantă pentru organismul tău. Însă, vorbim despre alimente sănătoase. La micul dejun ai nevoie de proteine care îţi vor ţine sub control foamea până în jurul prânzului. 

2. Mănâncă în porţii mici
Redu treptat porţiile de mâncare şi vei vedea diferenţele imediat. Consumă alimentele din farfurii mai mici, evită să mănânci direct din oală sau cratiţă. În scurt timp, stomacul se va micşora şi va cere o cantitate mai mică de mâncare.

3. Evită carbohidraţii
Pentru că nu faci mişcare aproape deloc, ar trebui să renunţi la carbohidraţi, deoarece aceştia sunt principalii vinovaţi pentru kilogramele acumulate. De asemenea, evită zahărul şi, în general, dulciurile. Să nu consumi carbohidraţi nu este o idee bună pe termen lung însă, pe termen scurt, te va ajuta să slăbeşti.

4. Bea multă apă
Or
ganismul trebuie hidratat, apa ajutând şi la detoxifierea acestuia. Bea câte un pahar cu apă plată înainte şi după mesele principale ale zilei. Consumă peste zi una, două căni cu ceai verde. Acesta accelerează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor.

5. Nu te priva de somn
Este foarte important să dormi suficient, deoarece un organism obosit are nevoie de energie pe care şi-o ia din alimentaţie. Cu alte cuvinte, vei fi tentată să mănânci mai mult.

Autor: click.ro
17.05.2014 Caleidoscop
6536
0

Comentarii 0