Sursa imagine: hotnews.md

PSD umblă cu mâţa în sac, iar PDM promite marea şi sarea

În cutii poştale sau pur şi simplu băgate între scândurile de la gard, cetăţenii din raioanele de nord au găsit luna trecută nişte grandomanii sociale semnate de Partidul Social-Democrat. Descifrând mesajul, ei şi sufletele lor s-au umplut de speranţă la aflarea veştii că PSD va impune guvernul să le majoreze bătrânilor pensiile până la nivelul mărimii de vis.

Acum, iată că, auzindu-l pe premierul Filat care a anunţat zilele trecute despre o apropiată majorare a pensiilor, locuitorii exaltaţi de „promisiunea” pesedistă, îşi freacă mâinile plini de satisfacţie: „Vedeţi, dacă i-au impus? S-au speriat şi măresc pensiile!”. 

Sau un alt caz. Sâmbătă, un partid, mai mult democrat decât social, aruncă pe tapet un program nemaipomenit de nemaipomenit de apărare socială a oamenilor din R. Moldova. Cu salarii „demne”, cu locuri de muncă „demne de salarii”, cu alte promisiuni inspirate parcă din fantasmagoriile agonice din ultimele zile ale regimului lui Voronin. Începând de sâmbătă, PD-ul merită să fie înscris în Cartea recordurilor, deoarece este unicul din Europa care face astfel de promisiuni în timp ce Germania şi Franţa reduc cu sute de miliarde cheltuielile sociale.

Ce bine e că ne tragem din neam de fabulişti!
Autor: Arcadie Gherasim
Sursa: timpul.md
14.06.2010 Opinii
4189
0

Comentarii 2

  • Vasile Sulă:

    să vă fie ruşine, mincinoşilor şi potlogarilor!

    14.06.2010 18:29
  • Ion Alexandru:

    Bravo PDM!Nici o frica si cu succes inainte!

    14.06.2010 18:38