Sursa imagine: youtube.com

Natalia Morari îi consideră pe moldoveni ”bolnavi” și îi trimite ”la lecuire” în Siberia

Jurnalista Natalia Morari, care practic zi de zi pomovează organizarea alegerilor anticipate, din postul ei de moderatoare la un post de televiziune îi consideră pe moldoveni ”bolnavi”. Scopul ei este e fapt să readucă Republica Moldova sub influența directă a Mocovei, comentează într-un articol pe blogul său cunoscutul jurnalist Victor Nichituș.

Acesta amintește cum în 2015 Natalia Morari i-a numit pe moldoveni ”bolnavi” pentru că Academia de Științe a îndemnat chișinăuienii să-l voteze pe Dorin Chirtoacă, pentru a nu lăsa capitala Republicii Moldova în mâinile forțelor pro-ruse. Acum, natalia Morari promovează seară de seară necesitatea organizării alegerilor anticipate, ceea ce nu înseamnă nimic altceva decât venirea forțelor pro-ruse la guvernare, remarcă Nichituș.

”De la tribuna jurnalistică de care dispune, seară de seară, doamna Morari ne spune că alegerile anticipate reprezintă singura cale de a scoate Moldova din mâna oligarhilor care o țin captivă. Este dreptul domniei sale. Dar ne aducem aminte de istorie și cunoașteam că, a pierde, în acest moment, posibilitatea de a ne desprinde de spațiul în care suntem ținuți captivi de Moscova ar însemna venirea sovieticilor încă odată. Ar însemna pierderea Basarabiei pentru a doua oară”, scrie jurnalistul.

El sugerează că Natalia Morari transmite intenționat aceste mesaje. ”Cât de bolnav poți fi ca să nu vezi asta? Ori poate, de la tribuna de care dispune, doamna Morari este cea care împrăștie un microb care ne orbește pe toți?”

”Și nu, nu suntem bolnavi. Știm istoria și cunoaștem că unde au intrat rușii, greu ies”, concluzionează Nichituș.

Autor: Ion Vasilos
19.01.2016 Opinii
5802
0

Comentarii 7

 • Hariton:

  Fătuca asta a fost crescută la Moscova și trimisă la Chișinău pentru a spăla creierile moldovenilor.
  Nu mai zic că se trage cu feciorul cel mai mic al lui Lucinschi și face orice pentru a chema oamenii pe baricare. Aș trimiti-o pe dînsa în Siberia! Alături de tot clanul Lucinschi care o ține captivă.

  19.01.2016 11:28
 • Veaceslaav:

  cum sa nu )) d-ei se considera cumva un tip de Jana d'Arc de facatura moldoveneasca? cer scuze, am vrut sa spun ruseasca...

  19.01.2016 11:40
 • victor:

  Domnul Nichituş! Cît se poate de umblat cu "straşilki" despre ruşii? Cit se poate de publicat minciuni despre Academia de Ştiinţe a Moldovei? AŞ RM nu l-a susţinut pe chinder - surpriz! O scrisorică ticluită în grabă de nişte obsedaţi de rusofobie deloc nu este egală cu o rezoluţie ai conferinţei s-au sesiunii AŞ.
  Terminaţi odată şi odată cu minciunile şi provocările din arsenalul dr Hebbels.
  Simpatiile moldovenilor faţă de Rusia sunt de nezdruncinat deorece au o istorie seculară. În GULAG au fost omorîţi preponderent ruşii însă Antonescu a omorît pe sute de mii preponderent ne romăni adica basarabeni şi evrei. Nu vă face cinste dl Nichituş amagela gogonată

  19.01.2016 12:28
 • subiectul 90:

  Natalia Morari, ar putea fi unul din agentii rusilor, aceasta indeamna lumea la alegeri anticipate, insa in acelasi timp, toate sondajele il dau pe Dodon favorit, urmat de Usatii, pentru aceasta suntem chemati la alegeri?

  19.01.2016 13:55
 • kings:

  Ii consideri pe Moldoveni Bolnavi pentru ca umbli pe la cei din PDA si ii conduci, si mai da indicatii lui Dinu Pingau un tinar aburit de Topi....Natalia Morari umbla exact ca pe 7 aprilie Natasa e in centrul evenimentelor si asteapta sange. Sangele nostru, pentru ei, cei care vor sa ne fure in continuare - clanul kgb-ist.

  19.01.2016 15:42
 • Bibi din moldovastan:

  O mancurta Idioata care urăște Romanismul

  23.01.2016 02:15
 • Liudmila:

  Brovo Natalia...Respect..

  23.01.2016 21:42