Sursa imagine: youtube.com

Opinie: Amenințările la adresa lui Morari sunt doar un bluf

Scena de ieri seara de la TV7 când Natalia Morari a citit un mesaj unde chipurile era avertizată că este în pericol a fost de fapt o nouă filă din agenda de manipulare a opiniei publice, precum și un nou episod din filmul victimizării Nataliei Morari, susține bloggerul Corneliu Gandrabur.

Acesta amintește că nu este primul scenariu de acest gen. Acum câteva luni Morari „prezicea” apariția unei montări video în care ea apare în situații mai puțin decente. Acest lucru însă nu s-a adeverit. „Normal că, după câte am văzut noi până acum, nu s-a confirmat sex-tape-ul, iar acum Morari pune susținătorii să aștepte când ea se va zgâria sau va da într-un copac din neatenție, ca până la urmă să afirme că a pățit-o din cauza unor persoane din anturajului cuiva”, scrie Gandrabur.

Acesta menționează că, de fapt, Natalia Morari e expert în asemenea manipulări și amintește și de protestele din aprilie 2009, inițiate de Morari, care pentru a încinge spiritele anunța moartea unei fete pe scările parlamentului, îndemnând masa de oameni să meargă în direcția respectivă. „După anunțul ei au urmat îmbrânceli cu forțele de ordine, au fost devastate sediile Parlamentului și Guvernului, iar pe scările Legislativului nu s-a găsit niciun cadavru de femeie. Atunci Morari a demonstrat credibilitate zero, dar că știe să manipuleze masele de oameni. Ea este profesionistă în acest domeniu, cu școală în Rusia, iar acum procedează exact la fel”, menționează autorul.

În opinia sa, nu este vorba decât de un nou scenariu pus la cale de structuri rău-intenționate, iar amenințările la adresa lui Morari sunt doar un bluf. „Trebuie să știți că, deși până acum ne-a tot dus de nas cu sex-tape, iar începând de ieri a intrat în gura presei și publicului cu amenințările, toate astea nu se vor adeveri niciodată, exact cum nu s-a adeverit decesul tinerei pe scările Parlamentului în aprilie 2009. Noi toți, rând pe rând, suntem martorii unei scene de teatru regizate foarte minuțios și cu efect. Dovada eficienței acestei scene este că voi puneți urechea la orice cuvânt spus de Morari, dar niciodată nu vedeți și confirmarea”, concluzionează Gandrabur.

Trebuie menționat faptul că în ultimul timp, Natalia Morari s-a comportat de mai multe ori ca un fotbalist stimulant. În repetate rânduri se plângea în direct că dispare semnalul TV7 în timpul emisiunilor ei, deși nu era nici vorbă de așa ceva. Și dacă dispare semnalul, atunci care e rostul să vorbești despre asta în studio, dacă, teoretic nimeni nu poate recepționa? La fel se comport și alți parteneri de idei ai Nataliei Morari, precum Segiu Sagaidac de la Banca Socială care din câte povestea reieșea că pe urmele sale au fost puși cei mai faimoși killer, și noul „erou” de la Interpol Mihail Gofman. Mai nou, pentru a se menține în atenția publicului, neavând alte teme, și Andrei Năstase a încercat să sensibilizeze oamenii cu seringile infectate, ca în scurt timp să fie nevoit să recunoască faptul că a dat-o din nou în bară.

Autor: Corneliu Gandrabur
Sursa: puterea.info
12.07.2016 Opinii
4957
0

Comentarii 0