Sursa imagine: gandrabur.net

Natalia Morari a înlocuit „unde-i miliardul” cu „Fuck you”! Așa a reacționat la dezvăluirile despre implicarea lui Lucinschi în furtul de la BEM

După dezvăluirile portalului today.md privind schemele frauduloase implementate de Chiril Lucinschi pentru ași întreține financiar posturile TV din banii furați de la Banca de Economii, partenera sa, jurnalista Natalia Morari, a început a înjura pe Facebook.

Ea a postat o imagine în format gif în care scrie „Fuck you” și a comentat „N-am ce adăuga”. Reacția autorului investigației, de la Today, Gabriel Călin, nu a întârziat. „Natalia poate să se fuck cu cine vrea, dar întrebarea rămâne deschisă: Unde-i Miliardul ? :)”, s-a întrebat ironic Gabriel Călin pe Facebook.

Reamintim că mass-media lui Chiril Lucinschi, potrivit investigației, a fost finanțată de banii BEM, la ordinul lui Vlad Filat, prin Ilan Șor, care a extras din sistemul bancar peste 440 de mii de USD și i-a transferat pe conturile companiei lui Chiril Lucinschi. Banii au fost utilizați pentru diferite cheltuieli și finanțări de proiecte media în trustul lui Lucinschi. Ultimul a recunoscut aseară, tot pe Facebook, că a fost în relații bune cu Ilan Shor, dar evită să răspundă dacă firmele menționate în investigație îi aparțin și dacă a primit sau nu banii.

Astăzi deputații socialiști, în cadrul ședinței Parlamentului, au pus problema ridicării imunității deputaților implicați în schemele frauduloase dins ectorul bancar, fiind vizat inclusiv și Chiril Lucinschi. Subiectul însă a fost respins până la urmă.

Autor: SV
28.07.2016 Istorii din MD
12358
0

Comentarii 1

  • Petru:

    Ce poate adauga Natalia Morari dupa ce a iesit la iveala ca tot a beneficiat din banii furati de Chirusa cu Filat, Platon si toata gasca lor Filato-Topista?? Si normal ca a ramas fara cuvinte... Asta e fata curata a jurnalistei.

    28.07.2016 18:11