Sursa imagine: totul.md

Opinie: „Mafia reprezentată de Năstase și Renato este gata să meargă la orice”

Andrei Năstase și Renato Usatîi sunt gata să întreprindă cei mai radicali pași, chiar și să meargă la vărsare de sânge – totul pentru a-și realiza planurile dictate de la Frankfurt și Moscova. Cel puțin asta afirmă bloggerul Corneliu Gandrabur care, într-o postare pe blogul său scrie că adevăratul scop al vizite lui Năstase la Moscova nu era întâlnirea cu diaspora, ci cu Renato Usatîi. La această întâlnire cei doi, ar fi pus la cap toate detalii privind „revoluția” pe care o pregătesc pentru data de 27 august.

„Andrei Năstase a anunțat cu mare fast pe Facebook că se află la Moscova și are de gând să discute acolo cu diaspora moldovenească, însă deja se știe că de fapt și-a odihnit osul în sauna luxoasă a lui Renato Usatîi, acolo unde au plănuit protestul din 27 august 2016 de la Chișinău, sub sloganul „#NuMaTem”, scrie Gandrabur.

Acesta de asemenea susține, că fiind disperați de încercările anterioare de obține ce doresc, care toate s-au soldat cu eșec răsunător, Năstase și Usatîi sunt gata acum să meargă la orice, chiar și la vărsare de sânge. „Vedem ce va fi pe 27, dar e clar lucru că mafia reprezentată de Năstase și Renato este gata să meargă la orice. Ei au inteles că protestele nu mai sunt o soluție, dar o vărsare de sânge ar fi la țanc”.

Autor: Ion Vasilos
22.08.2016 Opinii
5215
0

Comentarii 3

 • Daniel:

  Usatîi e ghidat de KGB care poate organiza vărsări de sînge, Năstase are bani buni de la ȚOPA, deci ce a spus Gandrabur poate fi realitate.

  22.08.2016 11:44
 • Mr. Freeman:

  Deja este clar cum joaca Nastase! Public spune ca il sustine pe Dodon la prezidentiale, dar de facto il ajuta pe Nastase. De ce Renato o ironizeaza pe Maia? Ca s-o descurajeze si Nastase sa fie candidatul unic al opozitiei de dreapta.

  22.08.2016 11:53
 • Victor:

  Dar eu cred ca moldovenii au mai multa minte decit sa se ia inca o data dupa acesti doi indivizi, asa ca protestul lor vas fi cam ca si cel de pe 24 aprilie.

  22.08.2016 14:11