Sursa imagine: moldpres.md

Biletele de tren spre Iași se vor ieftini

Călătorii care merg cu trenul spre Iași, România, vor plăti mai puțin pentru un bilet. În plus, trenul de pe această rută va circula de trei ori pe săptămână, și nu de două ori, cum este în prezent, informează MOLDPRES.

Astfel, tichetul pentru clasa a treia de confort va costa 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum. De reduceri vor putea beneficia și pasagerii ce vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și doresc o călătorie în clasa de confort sporit vor achita 130 de lei. Noile prețuri vor fi valabile din 24 august curent, iar biletele pot fi procurate și online, accesând site-ul www.cfm.md

Totodată, ruta Chișinău Chișinău–Socola (Iași) va fi operată de trei ori pe săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Potrivit întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”, garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36. Mai mult, și timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această rută va circula, suplimentar, pe data de 27 august.

Pe ruta Chișinău–Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit.

Autor: moldpres.md
14.08.2018 Actual
1033
0

Comentarii 0