Sursa imagine: epochtimes-romania.com

Deputat ACUM: Acordul cu PSRM urmează a fi semnat imediat după aprobarea planului de acțiuni al Guvernului

Vicepreşedintele Parlamentului şi deputatul PAS, Mihai Popșoi, susţine că nu vede nicio problemă într-o eventuală semnare a unui acord cu Partidul Socialiştilor, însă doar după ce PSRM va sprijini planul de acţiuni al Guvernului condus de Maia Sandu, unde vor fi specificate clar priorităţile din perioada următoare. 

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta politicianul a relatat într-un mesaj pe reţelele de socializare, comentând propunerea socialiştilor de a semna un nou acord cu Blocul ACUM.
 
El a menţionat că este vorba despre planul de acţiuni al Guvernului, care are drept priorităţi „un amplu proces de reformare al justiţiei, demonopolizarea, reforme economice şi măsuri de protecţie socială”.
 
„Asigurarea independenţei justiţiei este obiectivul principal al guvernului Maia Sandu, iată de ce este important să primim sprijinul total al părţilor în acest proces. Odată aprobate aceste acţiuni nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar priorităţile din perioada următoare”, a spus Mihai Popşoi.
 
În ajun, Comitetul Executiv Politic al Partidului Socialiştilor din R. Moldova a recomandat ca fracţiunea parlamentară PSRM să semneze un nou acord cu Blocul ACUM. Acesta şi-a motivat decizia prin faptul că „acordul provizoriu cu blocul politic ACUM, semnat la 8 iunie 2019, a fost îndeplinit în cea mai mare parte". Atunci formaţiunile PSRM şi blocul ACUM au convenit să-şi unească eforturile pentru a dezoligarhiza R. Moldova.
Autor: Infotag
14.08.2019 Actual
648
0

Comentarii 0