Sursa imagine: observator.tv

Deputații socialiști vor să scoată țigările din vitrine

Mai mulți deputați socialiști au înaintat un proiect de lege prin care vor să scoate țigările din vitrinele magazinelor.

Potrivit modificărilor propuse, produsele din tutun și conexe, dispozitivele și accesoriile de utilizare sau reîncărcare a acestora trebuie să fie amplasate în locuri unde nu pot fi văzute decât de vânzător.
 
Motivarea celor 13 deputați socialiști se bazează pe supoziția că plasarea țigărilor în vitrine și standuri decorate sau iluminate stârnește curiozitatea minorilor.
Autor: Radio Chișinău
13.02.2020 Actual
2439
0

Comentarii 1

  • Ion:

    Sa fim sinceri - autoritatile fac spuma la gura in lupta cu fumatorii. In schimb substantele narcotice se vand la fiecare colt, prin internet, alte metode deschise, cu reclame pe garduri si cladiri - si? Asta pe cei de sus nu-i intereseaza? Fumatorii sunt cei mai mari dusmani? Bine, o sa inchideti tot, o sa stirpiti tigarile - oamenii vor trece la fumatul frunzelor, amestecurilor, si la ce vom ajunge? De inteles, ca elita doreste imbolnavirea acestei categorii de cetateni?
    Ce tine de minori - ei trebuie instruiti si EDUCATI. Cu ascunderea tutunului nu se va obtine nimic, doar si mai multa curiozitate, se stie ca fructul interzis e mai dulce.

    13.02.2020 09:15