Sursa imagine: telegraph.md

Năstase, desemnat candidat al PPDA la alegerile prezidențiale din acest an

Andrei Năstase este candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Decizia a fost anunţată după şedinţa Consiliul Politic Naţional al formaţiunii.

Astfel, potrivit declaraţei publice, Năstase  şi-a asumat obiectivul de racordare a societăţii la valorile şi principiile democratice, dar şi accelerarea parcursului european al Republicii Moldova. La fel PPDA a anunţat că optează pentru un proiect de ţară strategic şi validat la nivel european, care în mod democratic şi transparent, să permită alegerea unui preşedinte care să lucreze doar pentru oameni.
 
„Andrei Năstase a primit din partea Consiliului Politic Naţional mandat deplin pentru a coordona în continuare eforturile partidului PPDA pentru identificarea tuturor soluţiilor care pot cuagula toate forţele şi energiile care în mod democratic şi transparent să permită alegerea unui preşedinte care să lucreze doar pentru oameni”, a menţionat Ion Terguţă, secretar General PPDA.
 
„Proiectul de ţară în jurul căruia vom dori să adunăm toate forţele naţionale şi europene va avea în centrul său cetăţeanul Republicii Moldova. Ţara are nevoie de un preşedinte care să fie un model de conduită şi de echilibru, un factor care să catalizeze toate acţiunile statului pentru dezvoltare, bunăstare economică şi pace socială”, a declarat Andrei Năstase, preşedintele PPDA.
 
Menţionăm că Andrei Năstase este al doilea politician care-şi anunţă oficial intenţia de a participa la alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării. Anterior fostul său coleg din Blocul ACUM şi în prezent preşedinte al Partidului Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu, a spus că va participa la scrutinul prezidenţial din toamna acestui an.
Autor: trm.md
02.03.2020 Actual
929
0

Comentarii 0