Sursa imagine: hotnews.md

Poza Zilei: Marian Ilici scrie bukiile ruseşti de două ori mai mari decât cele româneşti

„Da’ di shi Marian Ilici o scris bukiile ruseşti de două ori mai mari decât cele româneşti?” – se întreabă ironic autorul blogului Alternativ. Află răspunsul la această întrebare în comentariul de mai jos, care, indiscutabil, se referă anume la imaginea de mai sus.

Pentru că Marian Ilici îşi imaginează probabil că aşa va reuşi să zmulgă mai multe voturi de la electoratul rusofon, tradiţional comunist. Nu, versiunea asta e prea oficială, încât să fie credibilă. Parcă ar fi născut-o un analist politic. Cel mai degrabă, înclin să cred că Marian Ilici a aplicat tactica asta pornind de la nişte realităţi pragmatice pe care bunul lui simţ nu le putea eluda. Se ştie că Rusia e mai mare decât România şi RM la un loc. Este prea de la sine înţeles ca să o faci pe niznaiu’, să te ascunzi după deget, în speranţa că vei trece drept inocent în faţa Europei civilizate. Dacă ţara e mai mare, şi literele ei trebuie să fie mai mari decât ale ţărilor mici. Evident!


Vezi şi:

Autor: Argus
Sursa: alternativ.weblog.ro
13.11.2010 Istorii din MD
3850
0

Comentarii 1

  • Sergiu Chirtoaca:

    )))) da da,,,eu sunt de acord,,tot trebuie sa fie proportional,,asa cum si la presedinte trebuie sa fie cel mai INALT (ca sa le vada pe toate si sa fie vazut)

    24.11.2010 17:29