Sursa imagine: youtube.com

VIDEO. Distanțare fizică ignorată complet, în SUA

Distanțarea socială a fost ignorată complet în statul american Missouri, unde sute de oameni au participat la o petrecere în piscină. Petrecerea de la Ozarks Lake a durat întreaga zi, deși unele restricții sunt încă în vigoare în Missouri. Printre ele, și cea care vizează adunările mari de persoane.

În statul vecin Arkansas, zeci de tineri s-au infectat după ce au participat la o petrecere similară, dar se pare că nu a fost un argument convingător.
 
Plajele, parcurile și alte locuri de agrement din Statele Unite au fost pline în acest sfârșit de săptămână, deoarece americanii au avut weekend prelungit cu ocazia Memorial Day - Ziua Eroilor.
 
Puțini au fost cei care au purtat măști, dar oamenii au încercat totuși să stea cât mai departe unii de alții. Pentru mulți, acesta a fost primul moment de relaxare după ridicarea restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.
 
În Statele Unite, Memorial Day este ziua când sunt omagiați soldații căzuți pe front. De asemenea, este și startul neoficial al verii.
 
Autoritățile se tem că asemenea mari adunări de oameni la plajă și în parcuri ar putea duce la noi cazuri de COVID-19.
 
Aproape 100 de mii de americani au murit din cauza noului coronavirus, cel mai mare număr de victime de pe glob în actuala pandemie.
 
Situația din SUA nu pare diferită nici în Italia, unde relaxarea restricțiilor a umplut plajele și barurile. Temperaturile ridicate au atras o grămadă de oameni pe o plajă din Palermo, în timp ce în Torino, în primul weekend după redeschiderea barurilor, trotuarele erau pline de tineri, mulți fără mască și fără să mențină distanța minimă.
 
Autor: HotNews.md
25.05.2020 Actual
1524
0

Comentarii 0