Sursa imagine: hotnews.md

"Îl votez pi Mareian Lupu!" (galerie foto)

„Îl votez pi Mareian* Lupu!”, a exclamat înăduşit, din adâncul gâtului, o moldoveancă de la ţară pe care am surprins-o opintind un sac greoi dintr-un „LAZ” sovietic într-o căruţă de un cal. S-a întâmplat chiar azi, pe teritoriul Autogării din Bălţi.

„Bunăstare, respect, progres”, citim în dreapta şi în stânga celor trei roze ale lui Marian Lupu. Afişul electoral cu cele trei cuvinte magice stă lipit pe mai toate „LAZ”-urile obosite de atâta umblătură.
* MarEian = Marian
Autor: Ioan Roman
Sursa: hotnews.md
23.11.2010 Istorii din MD
4864
0

Comentarii 3

 • Vasile Sulă:

  progrăsu ni-l va aduce LAZU lu Lupu!

  23.11.2010 17:35
 • Valentin Valentyn:

  Ce tembeli şi ăştia de la firma cu panourile, au incurcat cu totul mesajul. De fapt trenuia să scri "Îl avortez pe Lupu"
  http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/11/multe-si-nebanuite-sunt-caile-afacerile.html

  23.11.2010 17:38
 • Mircea Mircea:

  M.Lupu: "Politica un magistrat de funcția, ambiția și valorile satisfacere trebuie să plasăm antagonizare în partidele extremele paleta de culori cu o coaliție deci liderul să admitem că se zice voturile în ipoteză alături de monopol care face alianța și a purces la un scenariu o perioadă de timp cu imagine despre campanie."

  ce intelegem de aici ? Nimic !!!!! D-le Lupu , lasa-ti codificarile si vorbiti mai pe intelsul tuturor!

  Am as votez mai bine pe cei care vorbesc mai putin si fac mai multe - Domnul Gabriel Stati de exemplu , avem nevoie de o voce tinara in parlament !

  24.11.2010 00:46