Sursa imagine: Captură ecran

„Baby Shark” a devenit primul conținut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube

Clipul piesei Baby Shark, un popular cântec pentru copii, a devenit primul conţinut video din lume care a depăşit 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, un record obţinut la mai puţin de două luni după ce a reuşit să detroneze videoclipul single-ului Despacito, de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, în clasamentul celor mai vizualizate clipuri publicate pe această platformă digitală.

Baby Shark, o piesă uşor de fredonat a cântăreţei americano-coreene Hope Segoine şi produsă de compania sud-coreeană Pinkfong, a fost lansată pe YouTube în data de 17 iunie 2016. De atunci, a devenit unul dintre cele mai cunoscute cântece din lume şi a ajuns chiar în clasamentul muzical american Billboard Top 100 în anul 2019, transmite AGERPRES.

Pe 2 noiembrie 2020, clipul asiatic a depăşit cântecul Despacito al vedetelor portoricane Luis Fonsi şi Dadde Yankee, lansat pe YouTube la 12 ianuarie 2017 şi care devenise ulterior videoclipul cu cele mai multe vizualizări de la crearea platformei YouTube, cu 7 038 de miliarde de vizionări.

Autor: diez.md
15.01.2022 Actual
597
0

Comentarii 0