Dle ministru Ion Cebanu, de ce Vă călcaţi promisiunea în picioare?

Blog de ministru

Ministrul Ion Cebanu ne-a promis dialog pe blogul său personal, dar degeaba... Tânărul ministru şi-a lansat blog pe platforma WordPress.com abia pe 17 ianuarie 2011, şi-a salutat cititorii cu bucurie şi, chiar în prima postare, le-a promis tinerilor un dialog „liber şi sincer privind activitatea ministerului şi nu doar”.
 
Cu promisiunea virtuală a ministrului Ion Cebanu e clar deja. De când s-a înrolat cu mare tam-tam în blogosfera moldovenească, tânărul membru al Guvernului Filat-II nu prea s-a ostenit cu întreţinerea blogului. O fi „concentrat pe crearea şi consolidarea” Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), unde munceşte cu sârg...
 
Dle Cebanu, pe mine nu mă interesează cât de harnic sunteţi la MTS. Eu vreau să ştiu ce s-a întâplat în realitate de aţi întrerupt atât de brusc promisul dialog cu „prostimea”. Poate că V-aţi supărat pe tineri de V-aţi lăsat blogul în paragină? Ştiu, ca toţi funcţionarii de stat, aveţi tare mult de lucru: doar gurile rele vorbesc despre moldoveni că o fi având cele mai mari şi de invidiat performanţe la Campionatul naţional al polobocului şi al stacanului. Noi, tinerii, vrem şi avem tare multe de dialogat cu Dvs.! Vă vrem înapoi: activ pe blog, precum în... minister!
 
La revedere!
Autor: Ioan Roman
Sursa: hotnews.md
20.02.2011 Opinii
6287
0

Comentarii 0