Sursa imagine: stiri.rol.ro

Colegul lui Geoană despre Geoană: "Dă-l în p... mea! Are o grămadă de defecte!"

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, unul dintre susţinătorii lui Mircea Geoană la şefia partidului, îl înjură pe liderul social-democrat, într-o înregistrare obţinută de jurnalistul Victor Ciutacu şi postată pe blogul acestuia.

"Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i gagică? Dă-l în p... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de cum te uiţi tu în oglindă dimineaţa, înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă‚ aoleo, voi sunteti mai tari, sunt mâine cu voi! Cum dracu, mă, frate, mă, io am fost vagabond pe bulevard, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi, pe cuvântul meu de onoare că nu au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ!”, spune Vanghelie în înregistrare.
 
El nu se opreşte însă aici, acuzându-i probabil pe liderii PSD că sunt în stare să îşi vândă nevestele pentru o funcţie.
 
„Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun, ca sa le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu...cum îi zice mă...", continuă primarul sectorului 5 al Bucureştiului.
Autor: Politico
Sursa: politico.ro
17.02.2010 Caleidoscop
3327
0

Comentarii 1

  • Fântânaru Adrian:

    Ţigan din neamu' lu' Iliescu-Ceoabă

    09.09.2010 18:27