Sursa imagine: iongrosu.com

Bloggerul Alex Cozer către ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase: Păi nu eşti dumneata cel mai impertinent dintre impertinenţi şi cel mai potlogar dintre potlogari?

Și în frumoasa zi de 7 martie 2011, acest Tănase [Alexandru Tănase - n.r.], acest impertinent și potlogar (cuvinte foooarte lejere), iese în fața camerelor de luat vederi și-și bate joc de mine, de fratele meu, de tatăl meu, de prietenii mei, de colegii mei, spunându-mi că ADEVĂRUL despre 7 aprilie nu va fi aflat niciodată, scrie bloggerul Alex Cozer.

Păi nu ești dumneata, domnule Ministru, cel mai impertinent dintre impertinenți și cel mai potlogar dintre potlogari? Chiar n-ai pic de rușine în tine? Cum dracu să strigi tu în 2009, peste tot, în toată Moldova, că dacă ajungi la Putere aduci ADEVĂRUL. Să fii votat pentru asta, iar la doi ani să-ți bagi ceva în sufletele tuturor celor care te-au votat și să le zici că ce le-ai promis cu atâta ardoare nu se va produce niciodată?
 
Eu văd aici o singură soluție: demisia!, dacă mai ai măcar un pic de onoare. Iar dacă mai are un pic de onoare, presa de la noi (nu mă refer la editorialiștii măieștri), ar trebui să-i ceară demisia imediată! Pentru că așa ar face o presă adevărată, nu una de pisici leșinate și de editorialiști măieștri.
 
În final, aruncați o privire pe acest material video. E o mică parte din filmele pe care politicianul Alexandru Tănase le distribuia în iulie 2009. Numărați, vă rog, de câte ori s-a repetat cuvântul ADEVĂR în acest film. Înmulțiți cu o sută și veți avea rezultatul exact, de câte ori îl repeta actualul Ministru al Justiției, Alexandru Tănase, într-o zi din luna iulie 2009.
 
 
Citeşte articolul complet pe blogul lui Alex Cozer.
Autor: Alex Cozer
Sursa: alexcozer.com
08.03.2011 Opinii
10614
0

Comentarii 3

 • ungureanu larisa:

  Demisia lui Alexandru Tanase!

  08.03.2011 15:51
 • Gheorghe Fântână:

  cozer da..iob!!!

  08.03.2011 20:05
 • Vasile Sulă:

  exact in merisorul lui tanase junior! bravo autorului!

  08.03.2011 20:41