Sursa imagine: nytimes

De ce sunt bărbaţii obsedaţi de sânii femeilor

O discuţie cu un bărbat despre sâni poate deveni foarte interesantă chiar şi pentru o femeie. La concluzia aceasta am ajuns vorbind cu Ionuţ. Cum noi suntem posesoarele, ne-am obişnuit cu prezenţa ... şi nu realizăm de ce pentru absolut toţi bărbaţii sânii sunt o capodoperă de la care nu-şi mai pot lua ochii de milenii încoace.

Încercând să descifrez această obsesie tipic masculină am vorbit cu un bărbat despre sâni şi l-am rugat să cugete şi să ne dezvăluie de ce îl fascinează acest atribut feminin.

•    Sânii sunt un fruct interzis. „În timp ce noi putem sta la bustul gol fără probleme, femeile trebuie să îşi acopere sânii în public.” Aşadar, bărbaţii sunt fascinaţi de sâni pentru că nu-i pot vedea şi nu-i pot atinge oricând îşi doresc.

•    Sânii reprezintă o obsesie pentru bărbaţi şi pentru că femeile tind să-i „sexualizeze” cu sutiene cu push-up sau bluze decoltate.

•    Sânii sunt atrăgători prin forma şi textura lor. „Sunt mai calzi decât restul corpului, sunt moi şi fini la atingere, iar sfârcul este precum cireaşa de pe tort, datorită sensibilităţii lui.”

•    Sânii sunt o dovadă a feminităţii. Orice femeie cu un bust generos inspiră o anumită voluptate. „Atunci când te uiţi la ei şi îi atingi trăieşti senzaţia unei desfătări, pe care nu o simţi cu vreo altă parte a trupului ei”.

•    Bărbaţii sunt incitaţi de stimuli vizuali, iar sânii sunt un atu tipic feminin care iese în evidenţă. „Este vorba de geometrie. Sânii reprezintă o proeminenţă a corpului unei femei, de aceea cu cât sunt mai mari, cu atât este mai bine. Tot de aceea, pe locul doi, ne uităm după posteriorul unei femei. Formele incită ochiul bărbatului.”

•    Sânii reprezintă un mod sigur de a excita o femeie. Bărbaţii sunt fascinaţi de puterea erogenă a acestei zone, pentru că ei sunt obişnuiţi cu o singură zonă foarte erogenă, zona intimă. „La femei sînii sunt un bonus”.

Autor: Unica
Sursa: unica.ro
17.03.2011 Caleidoscop
4099
0

Comentarii 0